Bij Pipple geloven we dat kennis delen, vermenigvuldigen is. Daarom organiseren we leuke, inspirerende en leerzame Pipple Tech Talks. De volgende editie zal plaatsvinden op donderdag 31 oktober en gaat over Generative AI!

Samen met experts verkennen we verschillende benaderingen voor het adopteren van GenAI en presenteren we belangrijke overwegingen bij het kiezen van jouw route: ben je een Taker, Maker of Shaper?

Tijdens de talk zal Ralf van Pipple een overzicht geven van deze drie archetypes en uitleggen wat er op dit moment wereldwijd gebeurt op het gebied van Generative AI. Hij gaat in op de vraag hoe bedrijven deze technologie kunnen gebruiken om hun processen te verbeteren en hoe zij kunnen bepalen welke route – Taker, Maker of Shaper – het beste bij hen past. Tim van Fhris brengt dit verhaal tot leven met een praktijkvoorbeeld uit zijn eigen organisatie. Tim zal delen hoe Fhris, samen met Pipple, Generative AI heeft geïntegreerd in hun dienstverlening om hun klanten efficiënter te ondersteunen en een onderscheidende marktpositie te creëren.

Deze Tech Talk biedt zowel managers als technici een strategisch én praktisch perspectief op GenAI. Naast de presentaties is er volop gelegenheid om met vakgenoten in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen over de uitdagingen en kansen in jouw branche. Mis deze unieke kans niet om je te laten inspireren en te leren van de besten in het vak!

Klik hier voor alle details en om je plek te reserveren!

Vragen over het laatste nieuws, events en pr?

Rob kan je alles over onze organisatie, missie en visie vertellen.
Hij komt graag met je in contact!

Rob Tillemans
Commercieel Directeur
commercie@pipple.nl