Optimaal datagedreven werken is een transitie met een brede impact. Het vereist de ontwikkeling van een datastrategie, het in beweging krijgen van een organisatie, het ontwikkelen van nieuwe digitale competenties en het juiste leiderschap. Het management van organisaties worstelt vaak met de vraag hoe ze zo’n grote transitie moet beginnen, organiseren en succesvol uitvoeren. ​

Het creëren van een datagedreven organisatie begint bij een datastrategie. De partners van Pipple hebben een uitgebreid trackrecord in leiderschapsrollen binnen diverse organisaties en kunnen u hier perfect bij ondersteunen.
delta-model-pipple-tom-davenport

DELTA model als fundament voor datagedrevenheid

Sommige organisaties zijn al jaren bezig met data, voor anderen is data en A.I. nog relatief nieuw. Wil de één met name meer waarde uit data genereren, heeft de ander meer behoefte aan het structureren van de data. Omdat geen klant gelijk is en geen vraag hetzelfde, bieden wij flexibele maatwerkoplossingen.
Hiervoor gebruiken wij ons ‘DELTA Model’. Daarin stellen wij de klant altijd centraal, nemen we deze graag mee in het proces en betrekken hen diep in het traject. Op die manier verzamelen we unieke kennis over de organisatie en komen we samen tot een perfect passend resultaat.

Clean sheet

Waar anderen vertrekken vanuit hun (software)oplossingen begint Pipple altijd bij de vraag. Zo komen wij met de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Dat klinkt misschien logisch, maar toch kunnen wij ons hierdoor onderscheiden en verder werken op het punt waar een ander vastloopt.​​

Open source

Waarom beperken tot je eigen ontwikkelde oplossingen? Door slim gebruik te maken van opensource oplossingen, hebben we een wereld aan oplossingen tot onze beschikking. ​

academy-pipple-learning

Pipple Inspiratiesessie

De inspiratiesessie bij Pipple biedt een unieke gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van data en te ontdekken hoe het de groei en innovatie van jouw organisatie kan stimuleren. We geloven dat data de sleutel is tot succes in het moderne bedrijfsleven, en we willen graag onze kennis en expertise met je delen.

Tijdens onze inspiratiesessie zullen onze ervaren data-experts je meenemen op een boeiende reis door de kracht van data. We zullen de nieuwste trends, technologieën en best practices delen die bijdragen een procesoptimalisatie, verduurzaming en financial wins.

Neem contact op met onze expert

Als oprichter van Pipple vertelt Jeroen u graag over onze organisatie, missie en visie.

Jeroen de Haas
Oprichter & CEO
jeroen@pipple.nl