Om uw dataverwerking te optimaliseren heeft Pipple een geavanceerd data platform ontwikkeld met een "one button deployment". Dit platform maakt het mogelijk om data uit diverse bronnen op een efficiënte, betrouwbare en veilige manier beschikbaar te maken. Vervolgens kan deze data worden omgezet in waardevolle inzichten en acties. Een robuust data platform is cruciaal voor effectieve dataverwerking. We maken gebruik van data pipelines om de kwaliteit van de data te garanderen en de data gereed te maken voor visualisatie of verdere verwerking. Bij deze aanpak baseren we ons op de principes van Data Mesh.

Onze specialisten werken nauw met u samen om een platform te creëren dat volledig aansluit bij uw behoeften en naadloos integreert met uw bestaande systemen en analysetools. Het 'Pipple Data Platform' is gebaseerd op beproefde componenten van het Microsoft Azure Platform, zoals Azure Data Factory en Data Bricks. We kunnen snel een op maat gemaakt data platform voor u opzetten en vervolgens samen verder bouwen aan de optimale configuratie.
data-lake-data-warehouse

Data driven succes ontgrendeld

Ontdek verborgen patronen, identificeer trends en maak datagedreven beslissingen die uw organisatie naar nieuwe hoogten laten stijgen. Datamanagement wordt eenvoudiger dan ooit. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de complexiteit van het beheren, organiseren en analyseren van data. Het platform biedt een geïntegreerde oplossing waarmee je grote hoeveelheden data efficiënt kunt opslaan, beheren en doorzoeken, zodat je snel kunt reageren op zakelijke uitdagingen en kansen.

Ontketen de kracht van jouw data met een geavanceerd Data Platform. Dit dynamische platform fungeert als het kloppende hart van uw organisatie, waarin alle gegevensbronnen samenkomen en waardevolle inzichten binnen handbereik liggen.

Klaar om uw data te transformeren in een concurrentievoordeel? Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw organisatie groeien in het tijdperk van datagedreven succes.

.

inspiratiesessie-datascience

Pipple Inspiratiesessie

De inspiratiesessie bij Pipple biedt een unieke gelegenheid om uzelf onder te dompelen in de wereld van data en te ontdekken hoe het de groei en innovatie van uw organisatie kan stimuleren. We geloven dat data de sleutel is tot succes in het moderne bedrijfsleven, en we willen graag onze kennis en expertise met u delen.

Tijdens onze inspiratiesessie zullen onze ervaren data-experts u meenemen op een boeiende reis door de kracht van data. We zullen de nieuwste trends, technologieën en best practices delen die bijdragen aan procesoptimalisatie, verduurzaming en financial wins.

Neem contact op met onze expert

Jeroen kan je alles vertellen over onze organisatie, missie en visie.
Hij komt graag met je in contact!

Jeroen de Haas
Oprichter & CEO
jeroen@pipple.nl

Klanten waar Pipple impact maakt: