Pipple is een data bureau met een team van creatieve wiskundigen en engineers. We zijn gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken door middel van data en A.I. Met een ervaren management en partners aan het roer leveren we maatwerk oplossingen die impact maken in uw organisatie.

Bij Pipple kunt u rekenen op een uitgebreid trackrecord en een schat aan ervaring. Met meer dan 200 succesvolle oplossingen bij toonaangevende klanten hebben we bewezen dat we betrouwbaar zijn en resultaat leveren. Onze specialisten staan klaar om uw organisatie te ondersteunen en te begeleiden bij de volgende stap in uw datagedreven ambities.
pipple-fundament

Uniek DNA door drie elementen

Pi - Allereerst is er Pi; het symbool voor ons vakgebied van wiskunde en A.I. Dit vormt de kern van onze expertise en stelt ons in staat om de meest geavanceerde dataoplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Pippi - Daarnaast is er Pippi, die symbool staat voor onze onbevangen en creatieve aanpak. We benaderen problemen op een verfrissende manier en zijn niet bang als we iets nog nooit gedaan hebben.

PPP - Oftewel: People, Planet, Profit. Dit is ons kompas en onze leidraad bij alles wat we doen. We hechten waarde aan het creëren van positieve impact voor organisatie, mensen, het milieu en de maatschappij op een duurzame manier.