Pipple heeft trainingen, masterclasses en opleidingsprogramma’s ontwikkeld voor data translators, data scientists, data engineers en executives. Onze ervaren trainers bieden praktische en diepgaande kennis in data- en analysetechnologieën, waardoor u direct toepasbare vaardigheden kunt ontwikkelen.

Vergroot uw kennis, vaardigheden en expertise. Onze maatwerk trainingsprogramma's bieden een diepgaande en praktische kennis van data science, analytics en machine learning. Leer van ervaren professionals en pas uw nieuwe vaardigheden direct toe in de praktijk.

Met een training bij Pipple Academy vergroot je uw carrièrekansen, onderscheid u zichzelf van anderen en stimuleert u persoonlijke groei en ontwikkeling op een inspirerende en ondersteunende manier.
academy-pipple-learning

Boost uw skills

Met ons uitgebreide aanbod aan trainingen en learning tracks helpen we professionals om hun data skills te verbeteren en zich aan te passen aan de steeds veranderende digitale wereld.

Wilt u zichzelf en uw team ontwikkelen in een specifieke tool of een specifiek onderwerp? Of wilt u het algemene niveau van uzelf en het team op het gebied van data science, data engineering of data translation een boost geven?

Maatwerk voor elk niveau

Of je nu een beginnende data-liefhebber bent of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil optimaliseren, onze praktijkgerichte maatwerkcursussen zullen je helpen om de nieuwste tools, technieken en concepten onder de knie te krijgen. Met onze interactieve workshops, hands-on oefeningen en begeleiding van ervaren experts, ontwikkelt u zichzelff in no-time tot een data-expert.

Met 200+ data science use cases in de laatste zeven jaar heeft Pipple zowel succes als falen (lees: leren) ervaren binnen verschillende organisaties. We helpen onze klanten graag met onze op maat gemaakte programma’s:

  • Competentieontwikkeling en -training.
  • Masterclasses voor executives.
  • In-house academie voor de training van data professionals (o.a. data scientists, data translators en data engineers).

inspiratiesessie-datascience

Pipple Inspiratiesessie

De inspiratiesessie bij Pipple biedt een unieke gelegenheid om uzelf onder te dompelen in de wereld van data en te ontdekken hoe het de groei en innovatie van uw organisatie kan stimuleren. We geloven dat data de sleutel is tot succes in het moderne bedrijfsleven en we willen graag onze kennis en expertise met u delen.

Tijdens onze inspiratiesessie zullen onze ervaren data-experts u meenemen op een boeiende reis door de kracht van data. We zullen de nieuwste trends, technologieën en best practices delen die bijdragen een procesoptimalisatie, verduurzaming en financial wins.

Voor al uw vragen over de Pipple Academy

kunt u terecht bij onze Academy expert!

Thijs Verhaegh
HR, Marketing & Pipple Academy
thijs@pipple.nl