Samen innoveren!

Pipple hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, omdat we geloven in de kracht van menselijke interactie en betrokkenheid. We streven ernaar om nauw samen te werken, behoeften te begrijpen en een op maat gemaakte aanpak en oplossing te bieden die aansluit bij uw specifieke situatie. Door ons persoonlijke contact en een oprechte betrokkenheid creëren we een vertrouwensrelatie en kunnen we hoogwaardige oplossingen leveren die perfect aansluiten bij de wensen en doelen van uw organisatie.
directie-pipple

Samen groeien

Bij Pipple geloven we in een klantgerichte benadering. Met onze diepgaande expertise en flexibele aanpak zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de uitdagingen en doelen van elke organisatie. Of het nu gaat om complexe data science vraagstukken, geavanceerde analytics of A.I. implementaties; wij bieden oplossingen die passen bij uw specifieke eisen en ambities.

Met geavanceerde technieken en de kracht van data streven we naar duurzame resultaten en kunnen wij samen complexe doelen bereiken. Onze experts, de slimste wiskundigen en econometristen, zetten IQ en EQ in om creatieve en onbevangen oplossingen te vinden voor de uitdagingen van onze klanten.

Pipple Way of Working

Bij Pipple maken we maatwerkoplossingen die optimaal aansluiten bij uw specifieke wensen. We starten met een Scan Fase waarin we samen het ontwerp van de oplossing, de doelstellingen, randvoorwaarden en business case bepalen. Hierna bouwen we een stand-alone oplossing in de Lab Fase om het werkend te krijgen en de waarde te verzilveren. In de laatste fase integreren we de oplossingen in uw processen en systemen met 24/7 draaiende productiesoftware.

scan-lab-factory-model

Innoveren met Pipple

Innovatie staat centraal bij Pipple. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van data-analyse en technologie. Met geavanceerde tools en methodologieën helpen we uw organisatie een concurrentievoordeel te behalen.

Duurzaam en ethisch

Bij alles wat we doen, hechten we grote waarde aan duurzaamheid en ethisch gebruik van data. Ons data governance framework zorgt ervoor dat uw gegevens veilig en verantwoord worden beheerd.

ISO27001 gecertificeerd

We zijn trots om ISO27001 gecertificeerd te zijn, met de hoogste normen voor informatiebeveiliging. Het bevestigt onze toewijding aan de bescherming van uw data en biedt onze klanten het vertrouwen dat hun waardevolle data in veilige handen zijn bij Pipple.

Wij innoveren bij de volgende bedrijven: