Als organisatie wil je voorop blijven lopen. De eerste zijn die kansen benut,met maatwerk producten en diensten die relevant zijn en tevens afgestemd op uw markt en uw klant. De wereld wordt complexer, onvoorspelbaarder en in toenemende mate gedomineerd door data. De juiste keuzes maken om succesvol te zijn (en blijven) wordt steeds moeilijker. Data kan hierin het verschil maken.

De afgelopen jaren heeft Pipple in een viertal sectoren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd met waardevolle oplossingen bij aansprekende klanten, die aansluiten bij de uitdagingen van onze klanten in deze sectoren.
Planning-pipple-data

Waarde van data

In het huidige digitale tijdperk is het belangrijker dan ooit om na te denken over de waarde van uw eigen data. Naar data kijken als een asset van uw organisatie en onderzoeken hoe hiermee waarde gecreëerd kan worden voor digitale innovatie, optimalisatie en risicomanagement is de sleutel tot succes.

Het verzamelen en analyseren van data zijn activiteiten waarbij kennis, maar bovenal ervaring, essentieel is. Alles begint bij kwalitatief goede data. Daarnaast vereist datamanagement - inclusief opslag, beveiliging en organisatie - nauwgezette aandacht om de beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van de data te waarborgen.

Bewust met data

Bedrijven moeten zich bewust zijn van de juridische en ethische kwesties rondom datagebruik, zoals het beschermen van de privacy van hun klanten en het naleven van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Daarom is ervaren en specialistische expertise in data niet alleen wenselijk, maar ook noodzakelijk. Wij helpen bij het implementeren van datamanagement systemen, het uitvoeren van analyses, bouwen van geavanceerde maatwerk oplossingen en het navigeren door het complexe juridische en ethische data landschap.