Save the Children, UNICEF Nederland en War Child brengen hun ervaring en expertise samen in TeamUp: Het programma voor gevluchte kinderen in Nederland – en ver daarbuiten.

TeamUp biedt gestructureerde sport-, spel- en bewegingsactiviteiten zodat kinderen van 6 tot 18 jaar leren hoe ze met hun gevoel moeten omgaan. De vaardigheden die ze bij TeamUp opdoen, zijn gekoppeld aan sociaal-emotionele thema’s. Die komen weer van pas in hun dagelijks leven.

Registratie app om de kwaliteit en effectiviteit van het programma te meten en te verbeteren

De activiteiten zijn wekelijks op een vaste dag, op een vast tijdstip en worden volgens een duidelijke structuur uitgevoerd. TeamUp verzamelt de gegevens van elk kind dat deelneemt aan een sessie. Deze gegevens worden gebruikt om de kwaliteit en effectiviteit van het programma te meten en te verbeteren. Waar voorheen alles in een Excel-sheet bijgehouden werd, heeft Pipple in samenwerking met PureGrit en Hulan een registratieapp voor TeamUp ontwikkeld. Met als resultaat dat TeamUp meer tijd kan besteden aan het helpen van kinderen, in plaats van het bezig zijn met administratieve handelingen.

Neem contact op met onze expert

Joep kan je alles vertellen over onze organisatie, missie en visie.
Hij komt graag met je in contact!

Joep van den Tillaart
Partner
joep@pipple.nl