Ontketen de kracht van jouw data met een geavanceerd data platform. Dit dynamische platform fungeert als het kloppende hart van jouw organisatie, waarin alle gegevensbronnen samenkomen en waardevolle inzichten binnen handbereik liggen. Het Pipple Platform dient als een goed startpunt om data-analyses te kunnen doen in Azure Cloud. Hierbij worden met één druk op de knop de juiste Azure resources neergezet om data van verschillende bron applicaties binnen te halen op het platform, en daarbij analyses te kunnen doen op de data van de verschillende bron applicaties.

Met het Pipple Platform hoef je niet meer na te denken over de resources die nodig zijn, de indeling en de security die daarbij hoort of de tijd die het nodig heeft voor de inrichting. Alles wordt ingeregeld met een druk op de knop. Wanneer het Pipple Platform staat kan er meteen gestart worden met dataverwerking. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er templates ontwikkeld om het binnenhalen en verwerken van data eenvoudig te maken.

Klaar om jouw data te transformeren in een concurrentievoordeel? Neem vandaag nog contact met ons op en laat jouw organisatie groeien in het tijdperk van datagedreven succes.

Vragen over het laatste nieuws, events en pr?

Thijs kan je alles over onze organisatie, missie en visie vertellen.
Hij komt graag met je in contact!

Thijs Verhaegh
Marketing Manager
communicatie@pipple.nl