Hup Pipple Hup! Pipple is winnaar binnen de categorie Go Green van het Reimagine Football initiatief.

Een challenge georganiseerd door het Football Innovation Platform, waarbij Europese voetbalorganisaties als de KNVB, UEFA, de Johan Cruijff ArenA, City Football Group en AFC Ajax de handen ineen hebben geslagen om gezamenlijke uitdagingen in de voetbalindustrie aan te pakken.

Vorige week werden 12 organisaties uitgenodigd om hun ideeën te pitchen voor de internationale voetbalgemeenschap tijdens het online Collaboration Event. We zijn verheugd om aan te kondigen dat de jury bestaande uit, Gijs de Jong, Henk van Raan, Pete Bradshaw, Michele Uva en Andrea Traverso ervoor hebben gekozen om verder samen te werken met de winnende oplossing van Pipple.

—————————————————————-

Elk weekend komen zo’n 65.000 amateurvoetbalteams door heel Nederland bijeen om tegen elkaar te spelen. Carpoolen is gebruikelijk, maar vaak komt het team eerst centraal bij de club bijeen voordat ze naar hun bestemming rijden.

Pipple heeft een add-on geintroduceerd in de bestaande Voetbal.nl app waarbij spelers zich kunnen aanmelden om samen te rijden. Hierdoor wordt het aantal gereden kilometers verminderd en daarna de CO2-voetafdruk verkleind.

Door het competitieve voetbal-karakter in te zetten bij het verminderen van de CO2-uitstoot, kunnen we de wereld een betere plek maken en duurzaamheid in de voetbalwereld toepassen!

Vragen over het laatste nieuws, events en pr?

Thijs kan je alles over onze organisatie, missie en visie vertellen.
Hij komt graag met je in contact!

Thijs Verhaegh
Marketing Manager
communicatie@pipple.nl