Pippledag; een mooie donderdagmiddag waarop wij allemaal samenkomen. Een moment van updates, kennisdeling en vooral: plezier! Iedere keer weer stellen Pippelaars vrijwillig een uitgebreid programma samen waarbij Onbevangen, Creatief en Dienstbaar als onze kernwaarden centraal staan. Op die manier leren we graag van elkaar en ontstaan er creatieve ideeën waarmee we (je raadt het al) onze klanten weer van dienst kunnen zijn. Lees hier meer over de afgelopen Pippledag.

Afgelopen Pippledag stond in het teken van problemen waarvoor AI een oplossing kan bieden; van kleine processen tot grote aanpassingen in een organisatie. Twee talks later, gegeven door onze informatiebeveiliging- en AI-experts, was het complete team voorzien van nieuwe informatie en werd de brainstorm gestart. Verdeeld over vier groepen kwamen er mooie initiatieven naar voren waar het Technische Hart van Pipple een selectie uit zal maken om deze verder door te ontwikkelen.

Om ook out of the box te blijven denken bezochten we aansluitend de solo-expositie ‘Never mind reality’ van kunstenaar Coen van Rooij. Met zijn mooie verhaal neemt hij je mee in het proces van idee tot tastbaar werk. Hij licht toe waar je als kunstenaar tegenaan loopt en hoe lichaam en geest de drijvers zijn voor zijn werken.

Pipple is altijd op zoek naar verbinding en innovatie, zo houden we elkaar scherp en blijft elke project een nieuwe avontuur. De Pippledagen zijn voor ons team dan ook onwijs waardevol om zo samen nieuwe ideeën op te doen.

Vragen over het laatste nieuws, events en pr?

Thijs kan je alles over onze organisatie, missie en visie vertellen.
Hij komt graag met je in contact!

Thijs Verhaegh
Marketing Manager
communicatie@pipple.nl