Op 29 maart 2022 organiseerden BrabantKennis en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een kenniscafé over de maatschappelijke impact van A.I. voor bedrijven en beleidsmakers in Klassetheater Tilburg.

Ruim 60 beleidsmakers, bestuurders, ontwerpers en ondernemers gingen met elkaar in gesprek over vragen zoals: wat is A.I. precies? Wat betekent het voor Brabant en Brabantse burgers, ondernemers en bestuurders? Hoe kunnen we ons het beste voorbereiden op de mogelijkheden en uitdagingen die A.I. in de toekomst brengt?

Onze eigen Joep van den Tillaart trad op als spreker en discussieerde mee over de impact van A.I. in Brabant. Joep heeft econometrie gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en verbreedde zijn horizon daarna in finance en commercie. Zijn passie voor data analytics gaat verder dan pure cijfers en analyses; Joep wil de totaaldoelstellingen van een bedrijf of de klant begrijpen en daarvoor oplossingen ontwikkelen. “Het is heel belangrijk dat we zelf snappen wat we maken,” zegt Joep. “Er mag niets gebeuren in ons systeem dat wij niet begrijpen. Daarom steken we veel tijd in het doorgronden van de vraag en de relevante bedrijfsprocessen. Dat is vaak de grootste uitdaging bij het leveren van een goede A.I. oplossing.”

Vragen over het laatste nieuws, events en pr?

Thijs kan je alles over onze organisatie, missie en visie vertellen.
Hij komt graag met je in contact!

Thijs Verhaegh
Marketing Manager
communicatie@pipple.nl