Joep van den Tillaart, partner bij Pipple, ontving één van Europa’s grootste koeriers uit de logistieke sector voor een inspiratiesessie.

Pipple is al jaren trots op de samenwerking met deze speler en vertelt altijd met veel plezier over de eerdere, succesvolle verbeteringen met betrekking tot het operationele warehouseproces. Er ontstond een waardevol inzicht in de datastromen en hierdoor werd er ruimte gecreëerd. Ruimte om de nieuwe mogelijkheden te verkennen en nog meer groei en optimalisatie door te gaan! AI en het gebruik van data speelt hierin een grote rol om processen te kunnen optimaliseren.
Tijdens de sessie werden dan ook experts op het gebied van IT, dataplatformen, bedrijfsverbeteringen en site management verzameld om gezamenlijk diep in de data te kunnen duiken en zo de uitdagingen van de organisatie vast te stellen en oplossingen te bespreken.
Allemaal met als doel de volgende stappen van de datagestuurde reis in kaart te brengen. Sneller, efficiënter en innovatiever werken met de data die dagelijks binnenkomt: dat was het eindpunt! Iets waar Pipple natuurlijk een kei in is.

Onze expertise op het gebied van logistiek en data kon perfect worden ingezet tijdens de inspiratiesessie. Waar zit per vraagstuk de meeste potentie en wat is er nodig om deze volledig te realiseren? Die vraag is tijdens de sessie wederom succesvol beantwoord.

Benieuwd wat een inspiratiesessie voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op met Joep, hij denkt graag mee.

Vragen over het laatste nieuws, events en pr?

Thijs kan je alles over onze organisatie, missie en visie vertellen.
Hij komt graag met je in contact!

Thijs Verhaegh
Marketing Manager
communicatie@pipple.nl