The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool. – William Shakespeare

‘Wise men’ nemen op 20 januari deel aan Pipple lecture #13! Tijdens deze lecture duiken we in de magische wereld van Generative Deep Learning, een onmisbare schakel om AI robots als mensen te leren denken.

Al sinds heugenis creeert de mens schilderijen, muziek en verhalen die inspireren en mensen laten bewegen. De mogelijkheid om nieuwe dingen te bedenken en creeren, is een van de meest krachtige eigenschappen die de mens heeft. Het is dan ook zonder twijfel dat AI robots deze gave ook moeten bezitten, willen ze als mensen kunnen denken en handelen.

Pipple lecture #13
In deze lecture zullen Stan Wintraecken en Maurice Peters jullie kennis laten maken met zogenaamde LSTM (Long Short-Term Memory) netwerken. Een van de meeste gebruikte en erkende methodieken om sequenciele data zoals tekst of muzieknoten te genereren. Tijdens de lecture zullen we het basisconcept uitleggen en de techniek samen toepassen in een hands-on tutorial waarin je uiteindelijk een eigen tekst generator LSTM netwerk werkend zal krijgen.

Toepassingen
Use cases liggen echter niet alleen in chatbots of musicbots, LSTM netwerken worden bijvoorbeeld ook gebruikt om aandeelkoersen te voorspellen en product aanbevelingen bij klanten te doen. Ook durven wij met zekerheid te zeggen dat er in de toekomst zelfs nieuwsartikelen en boeken, gegenereerd met een LSTM netwerk, gelezen gaan worden.

Wanneer: Woensdag 20 januari
Tijd: 18.00 tot 20.30
Waar: Online

Interesse?
Meld je nu aan via info@pipple.nl

Vragen over het laatste nieuws, events en pr?

Thijs kan je alles over onze organisatie, missie en visie vertellen.
Hij komt graag met je in contact!

Thijs Verhaegh
Marketing Manager
communicatie@pipple.nl